Malmö – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Malmö kommer från ett kryss i stormötet mot AIK senast. Innan det och under den tillställningen, har skåningarna visat på bättre takter. Förtroendet finns för Malmö, och känslan är att Malmö kommer växa under tidens gång. Jag håller Malmöiterna som storfavorit med rätta. Skåneklubben har den starkare bredden, spetsen, men framförallt bredden över spetsen.

Kalmar är obesegrade efter sex ligaomgångar. Fyra kryss och två vinster. Nu får man möta ett motstånd som beräknas sluta i toppen, den absoluta toppen. Det är regerande mästarna som besöks långt ner i landet. Det här blir en tuff uppgift för Kalmar, som ännu inte känt på den här typen av motstånd under säsongsinledningen. almars fina form är kanon, men fyra kryss på sex omgångar, räcker inte långt.

Jag spelar på Malmö -0,5 mål till 1,48 @ bet365.

  • Match: Malmö – Kalmar
  • Spel: Malmö -0,5 mål
  • Odds: 1,48 @ bet365
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 18:30, 17/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!