Örebro SK – Hammarby IF

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Efter förlusten på Söderstadion i seriens tredje omgång, har det gått riktigt hyggligt för Örebro. Laget har radat upp bra resultat, och nästa förlust för serieledaren lät vänta på sig ända till slutet av juli, då man gick på pumpen i Jönköping. Hemmareturen slutade dock med tydlig revansch, och därefter blev det seger med hela 5-0 i Värnamo, efter ordentlig islossning i andra halvlek. Men senast, förra måndagen, blev det faktiskt nytt nederlag – mot toppkonkurrenten i Sundsvall, som gjorde matchens enda mål i första halvlek och sedan kunde hålla undan trots en starkt svartvit andra.

Vi har sett det alldeles för många gånger den här säsongen, ett Hammarby IF som inte har några som helst vapen alls att dyrka upp lag som parkerat spelarna framför eget straffområde för att sedan kontra behjärtansvärt. Och det är ju ingenting att säga om det egentligen, för det krävs i ärlighetens namn något fler vassa och kreativa spelare än Kennedy och Besara för att man ska kunna förvalta ibland gigantiska bollinnehav till tre poäng. Men det gick desto enklare när man mötte ÖSK hemma i våras. 2-0 och det var långa stunder rena lekstunden. Det är inget annat att säga än att det passar Bajen så mycket bättre när man möter ett lag som försöker spela fotboll.

ÖSK kommer också till matchen med defensiva avbräck. En av superettans bästa mittbackar, Berisha, han är som bekant skadad och borta resten av säsongen. Helt omöjlig för ÖSK att ersätta. Och idag är även den defensiva klippan, Ayanda Nkili avstängd. Det här betyder i all sin enkelhet att ÖSK, jämfört med hur man kunnat ställt upp tidigare, kommer väldigt försvagat defensivt. Ett mittbackspar i Christoffer Wiktorsson och Magnus Wikström, dessa herrar springer Erik Sundin ifrån, om han så vill. Jag tror på att Bajen kommer att fixa minst en poäng på  Behrns Arena, trots att ÖSK har varit väldigt starka hemma under denna säsongen.

  • Match: Örebro – Hammarby 
  • Speltips: Hammarby (2)
  • Odds: 3,80 @ Svenska Spel
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:20

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar