Örebro – Norrköping

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Örebro avslutade vårsäsongen riktigt dåligt och ligger på en elfteplats i tabellen och tränaren P-O Ljung avgick p.g.a. personliga skäl. Assisterande tränaren Alexander Axén tar över ansvaret som tränare för laget och det skall bli intressant att se om han kan få fart på laget här. Man har under uppehållet träningsspelat mot AIK och Vålerengen och det slutade med seger mot AIK med 3-0 och 2-2 mot Vålerengen efter att man hämtat upp två underlägen i matchen. Även om man inte skall dra så stora växlar av träningsmatcher så bidrar det hur som helst med ökat självförtroende för spelarna som utan tvekan kommer väl förberedda och heltaggade inför det här mötet. Örebro är helt okej på hemmaplan där man har 2-2-2 som resultatrad och 7-7 i målskillnad på dessa matcher. Nu väntar en spännande höstsäsong och det är givetvis viktigt att få igång målskyttet direkt och hemma mot ett bortasvagt Norrköping bör man ha goda chanser att göra minst 1 mål framåt.

Norrköping ligger nia i tabellen och sett till spelarmaterial så bör man hamna någonstans i mitten av tabellen den här säsongen. Man genrepade under uppehållet med att besegra rivalen Åtvidaberg med 3-2 på neutral plan vilket utan tvekan stärker laget inför den här matchen. Målskyttet har kommit igång och anfallaren Christoffer Nyman fick göra 2 mål vilket gör att han tillsammans med bäste målskytten Alhaji Kamara kommer utgöra ett farligt anfall för Norrköping här. Man avslutade vårsäsongen bra med seger mot Gefle och 2-2 borta mot Blåvitt. Just bortaspelet har varit lite av en akilleshäl för Norrköping som bara mäktat med 1 seger på sina 6 matcher, 2 har slutat oavgjort och 3 matcher har förlorats. Nu är det viktigt för laget att inleda höstsäsongen med en stark insats och extra positivt för Norrköping är att lagets supportrar kommer invadera Örebro i den här matchen och det väntas upp mot 2000 supportrar från Norrköping. Räkna med ett massivt stöd och härligt tryck på läktarna vilket bör elda på lagen extra mycket i den här matchen. Norrköping får klara sig utan försvararen Lars Kogh Gerson här då han är skadad. Man gör väldigt ojämna insatser men får man igång offensiven så bör man kunna trycka in en boll här och med tanke på lagets svajiga defensiv så är chansen stor att man även släpper in en boll.

Kort summering: Räkna med två heltända lag som drabbar samman inför en förväntansfull publik som kommer skapa en härlig inramning med svenska mått. Örebro har en ny huvudtränare som givetvis vill inleda höstsäsongen med en seger och chansen bör vara bra mot ett Norrköping som har problem i sitt bortaspel. Norrköping är dock inte helt ofarliga och genrepet mot Åtvidaberg imponerade och fortsätter man med samma spel i offensiv så gör man utan tvekan mål här. Jag tror på en jämn match och att båda lagen gör mål, 1-1?

  • Match: Örebro – Norrköping
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.85 @ William Hill
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 15.00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar