Atl. Madrid – Barcelona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Efter en sanslös ligapremiär som knappast kunde ha varit bättre så är det nu dags för Barcelona att få en tuffare motståndare när laget gästar Vincente Calderon och Atletico Madrid i den första av två supercupmöten. En 7-0 seger talar sitt tydliga språk och vad mer behövs egentligen sägas? Barcelona har börjat denna säsong på bästa tänkbara sätt där vi förutom resultatet fick se en hel del positiva intentioner som många culés har skrikit efter. Dels såg spelarna otroligt motiverade ut men framförallt har visat att de bemästrade den höga pressen på ett ypperligt sätt mot Levante.Försvarsspelet, som numera är det stora diskusionsämnet i Barcelona, sattes dock inte på några större prov mot Levante. I kvällens match kommer dock lagets kollektiva försvarsspel få sig en rejäl värdemätare och frågan är om laget orkar bibehålla den höga press som Martino har återinfört i laget så tidigt in på säsongen.

Även Atletico Madrid har inlett säsongen på ett mycket positivt sätt där man tog en imponerande 1-3 seger i Sevilla och där Diego Costa, som förra säsongen stod i skuggan av Falcao, visade att även han kan ta ansvar på egen hand. Tränare Simone menar precis som Martino att Barcelona är självklara favoriter men att de inte kommer att ge sig utan en rejäl match. Något mycket intressant hos Altetico är att de nu har denna förre Barcelonaspelaren David Villa till sitt förfogande och huruvida han kan spela en nyckelroll ville dock tränare Simone dämpa ner och menade att fokus kommer ligga på laget. Tror dock att Barcelona är starkast dessa viktiga matcher.

  • Match: Atl. Madrid – Barcelona
  • Speltips: Barcelona (2)
  • Odds: 1,62 @ Svenska Spel
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 23:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar