Östersunds FK – GAIS

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

GAIS åker till Östersund för att möta Östersunds FK under lördagen på Jämtkraft Arena. De grönsvarta avancerade i cupen tidigare i veckan och kommer med två raka segrar i bagaget. GAIS avancerade i cupen tidigare i veckan efter 1-0 mot IK Frej efter förlängning. 0-0 stod sig efter fulltid men i den 101:a minuten var Björn Andersson framme på en fast situation och nickade in segermålet. Gruppspelet är alltså klart nu och det är kul att ha något att se framemot under den kalla senvintern. Laget har sedan dess stannat på Bosön och bott där istället för att åka hem till Göteborg och sedan till Norrland. Resen blir därför väldigt mycket kortare för laget, som inför matchen mot Östersunds FK har två raka segrar i bagaget. Skadeläget är oförändrat. Jeffrey Aubynn, Mohammed Abdulrahman samt Fredrik Jonsson kan inte delta, annars ska laget vara skadefritt.

Östersund ligger i nedre skiktet av tabellen och för norrlänningarna hade en seger här varit väldigt välbehövlig för att försöka klättra i tabellen. GAIS och Östersund stötte på varandra tidgare under säsongen och då visade bortalaget vad skåpet skulle stå. Med sin brittiska spelstil, med lite influenser från olika kontinenter, satte man GAIS på plats och man vann med 3-1. En tung bortaseger men en lika tung hemmaförlust för de grönsvarta. På senare tid har dock laget tappat lite i tabellen och just nu är alltså fokus på att ta så mycket poäng för att lämna bottenskiktet. Se upp för spelare som Jamie Hopcutt, Hammarby-lånet Sinan Ayranci, anfallaren Jason Walker, Alexis Mendiola samt Thomas Boakye.

GAIS ställde upp med en inte helt ordinarie startelva mot IK Frej. Så det kommer att vara lite förändringar jämfört med senast. Tommi Vaiho kommer troligen att starta trots Oliver Gustafssons fina insats mot Frej som det rapporterats om. Till höger i backlinje kommer troligtvis Jesper Florén att starta och på den andra kanten hittar vi lagkaptenen Kenneth Gustafsson. Centralt finner vi cuphjälten Björn Andersson samt Andreas Augustsson. Mirza Mujcic finns helt klart med i diskussionerna dock. Hampus Andersson startade inte senast men lär få göra det nu. Centralt kommer vi troligen att finna Andreas Drugge och Richard Spong. Malkolm Moënza och Adam Eriksson krigar om platsen till vänster.Anfallarna för dagen kommer att vara Joel Johansson samt Daniel Mendes. ÖFK har varit starka på hemmaplan och bl.a spelat oavgjort mot Hammarby, tror de kommer få med sig minst en poäng.

  • Match: Östersund – GAIS
  • Speltips: Oavgjort (X)
  • Odds: 2,20 @ Svenska Spel
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 15:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar