Östers IF – Halmstad BK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sista vardagen innan helgen, med ett spel från den jätte viktiga matchen i Allsvenska mötet mellan Öster och Halmstad. Halmstad ligger just nu på kval neråt och en placering över med fyra poäng mer ligger smålänningarna Öster som också är i bottenstriden och kämpar för att undvika nedflyttning till superettan. Ser man till lagens form är kvällens hemmalag betydligt starkare. Man förlorade tungt med hela 4-0 nu senast mot Åtvidaberg på bortaplan, där jag hade trott att man skulle kunna skrälla, men innan det hade man sex matcher utan förlust (tre segrar, tre kryss). Bland annat slog man Elfsborg på bortaplan och kryssade mot Malmö. Öster har i årets allsvenska varit väldigt ojämna, man har ena gången vunnit mot ett topplag, men nästa match förlorat mot ett bottenlag.

Halmstad har bara vunnit två av deras nio senaste matcher och har just nu två raka förluster bakom sig även om det varit mot starkt motstånd (IFK Göteborg och Kalmar). Om vi ser till inbördes möten vann Halmstad säsongens första möte och de har vunnit tre av de fyra senaste matcherna mellan lagen. Ser vi till oddsen kan hemmalaget spelas till ca 1,90 och gästande Halmstad till 4,50.

Nio av elva hemmamatcher har slutat med ett resultat under 2,5 mål, men vi har valt att rikta in oss på underspelet här och det finns goda anledningar till det. Förutom det naturliga att lag brukar spela betydligt mer försiktigt när väldigt viktiga poäng står på spel. Inget av lagen har helt enkelt råd att förlora vilket ofta betyder att matchbilden blir ganska stängd.Ser man till statistiken har nio av Östers elva hemmamatcher gått under 2,5 mål och totalt 16 av deras 23 matcher den här säsongen i Allsvenskan. Gästande Halmstad har exakt samma siffra med 16 av 23 matcher under 2,5 mål den här säsongen. Utöver det slutade säsongens första möte mellan lagen 1-0.

  • Match: Öster – Halmstad
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 20/9, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar