Syrianska – BP

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Under lördagen tar Syrianska FC emot Brommapojkarna. En match där gästande Brommapojkarna är i stort poängbehov för att undvika eventuell kvalplats eller att åka ut direkt. För Syrianskas del handlar det mer om att avsluta säsongen på ett så bra och fotbollsvänligt sätt. Sex poäng mot Häcken och Elfsborg har inneburit att BP befinner sig ovan kvalstrecket. Men det ska poängteras att Syrianska kan mycket i sina bästa stunder. De tog nyligen poäng borta mot Helsingborg. BP har nu avgörandet i egna händer. Det handlar mycket om att ha rätt fokusering på uppgifterna framöver. BP-tränaren Roberth Björknesjö anmäler samma trupp som i onsdags mot Elfsborg. BP gjorde en bra match och höll dessutom nollan för femte gången i de åtta senaste matcherna.

Syrianska har en tung säsong bakom sig. Som för alla bottenlag har bollen studsat fel vid åtskilliga tillfällen. Dessutom har Syrianska varit skadedrabbat. Tränaren Özcan Melkemichel har hitttills använt 26 spelare. Bara Dinko Felic har medverkat i samtliga 25 matcher. Felic är även lagets främsta poängplockare med tre mål och tre målgivande passningar. Det är 5 matcher kvar av årets upplaga av allsvenskan och 15 poäng kvar att spela om.  Då det är 14 poäng upp till kvalplats för Södertäljelaget, krävs det att Syrianska ska lyckas med 5 raka segrar och att lagen ovanför förlorar samtliga matcher. Det ska till mer än ett mirakel för att detta ska ske. BP har visat bra moral de senaste månaderna och är värda mer poäng än vad dom har. Slog Elfsborg senast. Om inte BP underskattar ”redan” nedflyttningsklara Syrianska så blir det en klar trea här.

  • Match: Syrianska FC – IF Brommapojkarna
  • Spel: Brommapojkarna (2)
  • Odds: 2,05 @ betway
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 16:00

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar