Elfsborg – Helsingborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ikväll drabbar IF Elfsborg sammans med Helsingborgs IF på Borås Arena. Två lag med tunga förluster i bagaget och båda lagen har missat chansen att haka på i guldstriden men ändå en viktig match i kampen om att hamna topp fyra. Elfsborg förlorade senast borta mot BP och det var en rättvis seger för Stockholmslaget. Nu måste man på sin hemmaplan visa bättre takter och jag tror att chansen är god mot ett stukat Helsingborg. Den senaste tidens negativa resultat hos HIF har präglat lagets självförtroende.

Helsingborg förlorade skånederbyt mot Malmö på Olympia med klara 0-3 och laget visar inget av det spel man visade upp i början av året. Malmö var klart bättre. Nu har man dessutom stora problem i truppen. HIF har två avstängda spelare till morgondagens match. Det handlar om Peter Larsson och Arnór Smárason. Tillbaka i truppen är dock Imad Khalili och även HIF:s unge vänsterback Jere Uronen, som varit borta från fotbollen i tio månader på grund av en knäskada. Sedan tidigare är Atta, Mahlangu och Boateng borta. Lång lista på bra och viktiga spelare. Elfsborg är starka på sin hemmaplan och har ett klart bättre skadeläge. Det verkar som endast Keene och Hauger är borta, annars skadefritt. Jag tror mycket på hemmalaget i denna match och ettan känns som ett bra spel.

  • Match: Elfsborg – Helsingborg
  • Spel: Elfsborg (1)
  • Odds: 2,10 @ betsson
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 17:30

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar