Växjö – Falun

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Premiären i superligan var en kamp mellan rutinerade Helsingborg och nykomlingen Växjö som snott Helsingborgs tränare Niklas Nordén inför den här säsongen. Växjö imponerade och utmanade men förlorade till slut med 6-7 inför 1 158 åskådare i Fortnox arena.

IBF Falun gick obesegrade genom Champions Cup och kan nu titulera sig Europamästare. I praktiken innebär det samma sak som att man nu kan stoltsera med att vara världens, just nu bästa klubblag. Finalen spelades mot finska SPV och blev, trots kraftigt spelövertag från Falun ganska jämn målmässigt. Trots att finnarna många gånger var helt utspelade så lyckades de finna ett sätta att göra mål. En styrka från deras sida skall tilläggas. Segern skrevs till 7-5 och det var kämpen  Ciya Hajo som fick äran att slå spiken i kistan! Från första start så var det Falun som dominerade matchen och hänförare, som så många gånger förut var den fruktade förstafemman. IBF Falun som spelade på två femmor och en avlastningskedja gjorde en rakt igenom homogen insats där alla spelare bidrog och skapade tryck mot motståndarmålet.

Växjö tog viktiga poäng och jag antar att det var skönt att vinna mot Linköping efter två förluster. Det var efter förlusterna i de första matcherna som Vipers hade press på sig att vinna och framför allt på hemmaplan. Jag tycker de skötte det  mycket bra och visar att de kan ta den kan ta den pressen. Det är hög och bra stämning i laget! Jag tror dock man slappnar av lite mot Falun, det är inte i dessa matcher man ska ta poäng. Vipers har gjort många mål men också släppt in väldigt många, de har haft perioder där Vipers går ner sig totalt och släpper in 2-3 mål och det måste de jobba bort. För Växjös del mot Falun kommer de nog att ha lite boll, mindre än de brukar ha. Det gäller att ha tålamod i försvaret och vara luriga framåt och sätta sina chanser. Växjö behöver nog göra dem lite frustrerade.

De första matcherna:
Växjö har vunnit 1 och förlorat 2
Falun har vunnit 2 och förlorat 1 (Man vann dessutom champions cup)

  • Match: Växjö – Falun
  • Spel: Falun (2)
  • Odds: 1,35 @ bet365
  • Insats: hög
  • Spelstopp: 18:00, 13/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar