Mathieu – Llodra

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Det är rätt ofta man ser spelare som skräller en match och lägger sig platta som pannkakor i nästa. Som om en nöjdhet krupit sig på. Detta gäller emellertid inte Michael Llodra. Gör han en bra match så är det väldigt sällan vi ser honom direkt dålig i nästkommande. Och, det är precis vad han måste vara för att bli besegrad av P-H Mathieu. Vi såg Mathieu bli utskåpad av Rosenholm i Stockholm men det var uppenbart att fransmannen inte direkt var i någon praktform, något som jag fortfarande inte tror att han kommit in i.

I första kvalomgången till ATP Basel tappade han set mot en enormt forsvag Michael Lammer som i stort sett aldrig satt sin fot på ATP-nivå, trots sin ålder.I andra omgången tappade P-H återigen set mot ännu en formsvag spelare: Berankis, som man kanske hade lite högre förväntningar på i år.Nu gjorde kanske inte Gasquet någon kanonmatch men när Llodra servar så bra som han gjorde i öppningsrundan är han otroligt svårslagen. Med tanke på hur längre Michael varit borta i år så är han i stort poängbehov.

Llodra blev inte breakad i sin inledande dubbelmatch där han tillsammans med parhingsten Mahut krossade. Inte heller Gasquet lyckades och då har jag svårt att se Mathieu stå emot, som själv släpper till väldigt många break. Inbördes är ställningen 2-2 där Mathieu alltid varit favorit. Där båda Llodras segrar täckt dagens handikapp.

  • Match: Paul-Henri Mathieu – Michael Llodra
  • Spel: Llodra -1,5 games
  • Odds: 1,70 @ Pinnacle Sports
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 14:00, 24/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar