Verona – Sampdoria

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hemmamatch väntar  för Hellas Verona, när gästande Sampdoria besöker Stadio Marc’Antonio Bentegodi. Hellas Verona hade inte mycket att sätta emot Inter på Guiseppe Meazza senast, utan hemmalaget kunde komfortabelt vinna med 4-2. Förmodligen kände spelarna förväntningar med tanke på tabelläget när det kom in på Giuseppe Meazza och glömt grunden till varför de var där. Men de blev snabb uppvakning från drömen för den kvällen gav inte Inter något gratis utan körde på med sin totalfotboll med en rikitg sprudlande offensiv. Den här matchen var visade på sätt och vis, hur långt ifrån Hellas egentligen är efter de starkare lagen i Serie A. Inter satte fyra mål och alla målen var relativt billiga, sett till hur de gjordes. Tre av dem var dessutom efter hörnor, som Hellas normalt är starka på. Att släppa in tre mål på hörnor är ett defensivt bottenrekord för Hellas sen Mandorlini tog över. Hellas som är ett formstarkt lag ju nu, har sett till förlusten ändå något det kan ta med sig. Det är främst en sak jag vill lyfta fram hos Hellas som de gjorde bra mot Inter, ingen ville lägga sig ner och dö utan alla kämpade som om matchen stod och vägde. De växer match för match och är inte Serie A för att vinna denna ligan denna säsongen. Hellas är ett lag som hämtar hem sina poäng på hemmaplan och just nu ligger på en 6:te plats!

Sampdoria vann senast mot Atalanta med 1-0. Men det var Atalanta som skapade de flesta målchanserna och ett bollinnehav på 57% säger en hel del om vilka som ägde matchen. Atalanta som hade vunnit tre matcher i rad, borde kanske har vunnit matchen, men på en hörna lyckades Sampdorias Shkodran Mustafi få till en bra nick som Atalanta mittfältaren Luca Cigarini försökte slå bort med handen från målet, men kunde inte hindra den från att gå i. Domaren visade honom ett rött kort och en straff men sedan valde han att låta målet godkännas. Matchen innan dess mot Livorno var en betydligt starkare insats av Sampdoria som stog för en riktigt krigarinsats när man lyckades vinna matchen trots att Livorno kvitterar så sent i matchen. Segern nu senast var trots allt värd väldigt mycket för Sampdoria och laget har troligtvis börjat bygga upp sitt självförtroende med vetskapen att man nu vunnit sin andra match i årets Serie A.

Noterbart: – Inters rörelse. Inte ens Juve eller Roma hade samma förflyttningar som Inter mot Hellas – inte på så små ytor. Mittfàltet gjorde lite som det ville. Nagatamo, Guarin och Ricky hade rikitg lekstuga och kunde briljera med sin teknik och snabbhet. – Hellas Verona är ett av dom få lagen som vunnit alla hemma matcher. – Hellas vann mot Milan senast man spelade på Stadio Marc’Antonio Bentegodi – Det blir en tuff match, resultaten har varit jämna lagen inbördes. – Verona har tagit 16 poäng på 9 matcher, Sampdoria har tagit 9.

  • Match: Hellas Verona – Sampdoria
  • Spel: Hellas Verona (1)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 15:00, 26/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar