Ale/Surte – LAIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Mattias Wenstedt  gjorde ett hattrick när Surte komfortabelt besegrade småländska Tjust med 7-3 hemma i Ale Arena senast. Det kunde ha blivit än fler mål då Surte missade 2 straffar och hade 4 bollar i målramen. Allt som allt var Surtes tränare Johan Ekängen nöjd efter segern. Surte BK tog enligt förhandstipsen en komfortabel seger mot småländska Tjust BF med 7-3. Matchen i sig var ganska fartfylld och välspelad och kunde ha slutat med än mer mål för hemmalaget. Surte missade bland annat två straffar, hade fyra träffar i målramen och missade även en hel del frilägen. Allt som allt var Surtes tränare Johan Ekängen nöjd med segern fast han hade önskat fler gjorda mål. Även Surtes tremålsskytt Mattias Wenstedt var nöjd med sin och lagets insats. Det var Surte som förde spelet och hade mycket boll, man drog upp temport från minut och smålänningarna började backa hem rejält. Surte har under två första matcherna missat alldeles för bra lägen, senast gjorde man i och för sig en massa mål, men ska man kunna vinna mot de bättre lagen, måste man sätta sina chanser.

I en svängig match delade LAIK poängen med Jönköping. 6-6 i en match med många ansikten och dåligt väder. För Lidköpings del såg det riktigt bra ut, ganska snabbt gick man ifrån till 3-0, men i takt med att isen blev sämre blev Jönköping bättre. Man ledde ändå i halvlek med 3-2. Andra halvlek domineras till en början av hemmalaget som gör inte mindre än 4 raka mål och leder med 6-4 innan LAIK efter en Time Out får ordning på spelet och kan göra ytterligare 2 mål, det sista på övertid…. De hann också med att missa en straff. Så länge isen var spelbar rapporteras ändå bra spel, det var ironiskt nog så att när regnet var måttligt blev isen knottrig och det enda som funkade var lyror. Mer regn gjorde isen spelbar och det var nog räddningen för LAIK senaste gången.Ett stort plus till moralen, man gav inte upp trots att det såg motigt ut. Laik är ett bra lag som vill spela positiv bandy. Så jag tror Surte får en fartfylld match då även de måste gå upp ett snäpp i sitt spel för att kunna vinna den samma. Sen måste de även ha med i beräkningen att man kan få in någon spelare från Villa men om så blir fallet återstår att se. Jag tror ändå att Blåsut i alla fall kommer  spela sitt spel längs isen och med mycket boll inom laget och troligtvis vinner matchen. LAIK har inför säsongen tappat en del viktiga spelare och man tänker satsa på ett ungt lag bestående av ett gäng juniorer plus att få tillgång till de spelare som inte tar plats i Villa. Även Blåsut med f.d. LAIK:s målvaktstränare Mattias Synnergren har ett lag som har genomgått en stor generationsväxling och har så gott som helt fått ställa upp med ett nytt lag.

Noterbart:
– Surte har tagit 3 poäng av 4 möjliga
– Inbörde matcher har resulterat i 2 vinster för Surte och 1 oavgjord.
– LAIK har spelat en match oavgjord och förlorat en.
– LAIKS unge målvakt Simon Storm gjorde en bra insats mot Jönköping.
– LAIK har inför säsongen, tappat viktiga spelare.

Läget i Surte:
Tränare Johan, säger: ”Läget är kanonbra, alla killar är friska och krya så där finns inget att klaga på. Kilarna har gott självförtroende efter segern senast.

Läget i LAIK:
LAIK har inför säsongen tappat en del viktiga spelare och man tänker satsa på ett ungt lag bestående av ett gäng juniorer plus att få tillgång till de spelare som inte tar plats i Villa.

  • Match: Ale/Surte – LAIK
  • Spel: Surte (1)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 14:00 , 16/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar