Caperiotäby – Storvreta

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Idag är det dags för Storvreta att åka iväg och möta Caperiotäby FC i Tibble CC. Det är ett lag som börjat hitta formen. Caperiotäby har vunnit sina tre senaste matcher. Två av de med uddamålet och en rejält när de besegrade Jönköping med hela 15-3. Deras senaste match var desto tuffare. I en svängig bortamatch mot FC Helsingborg kunde de tillslut segra med 6-7. Segermålet gjordes av Joakim Turunen med endast 12 sekunder kvar av matchen. Caperiotäby har imponerat under första delen av serien och ligger på en stabil sjätteplats i serien med 14 poäng. Storvreta å sin sida ligger på tredje plats på samma poäng som Falun, 18, bara två poäng efter serieledande AIK. I Caperiotäby är det nyförvärvet Christian Mattsson som inte helt oväntat leder vägen i den interna poängligan. Han har skrapat ihop 6 mål och 9 assist för 15 poäng. Tätt därefter kommer Andreas Ackevi med 4 mål och 10 assist.’

Senast Storvreta spelade borta var på parkett, precis som det är i Tibble, och det blev förlust mot AIK. Men den skakade man snabbt av sig när man vann hemma i Fyrishov mot Växjö med 9-4. I Storvreta är det också ett nyförvärv som leder vägen, Rickie Hyvärinen som kom från just Caperiotäby har gjort 7 mål och hela 12 assist vilket ger 19 fina poäng. Han skuggas av Henrik Stenberg med 11 mål och 7 assist vilket ger honom 18 poäng. Detta ger Hyvärinen sjätteplatsen och Stenberg sjundeplatsen i SSLs totala poängliga. Spännande för alla Storvreta fans i senaste matchen, mot Växjö, var att femman med Mattias Samuelsson, Jesper Berggren, Mika Kohonen, Hannes Öhman och Henrik Stenberg, som varit så lyckad tidigare säsonger börjar hitta formen. De stod för ett antal fina kombinationer. Minst lika spännande var att se hur snabbt spelarna i alla femmor hittade varandra och producerade. Det lovar gott inför framtiden. Jag tror Storvreta drar längsta strået och vinner matchen!

Noterbart:
– Caperiotäby vann senaste matchen lagen möttes.
– Storvreta har vunnit 4/5 senaste matcherna mot Caperiotäby.
– Storvreta har vunnit sina 4/5 senaste spelade matcher.
– Caperiotäby har vunnit 3/5 senaste spelade matcher.
– Caperiotäby spelat sämre på hemmaplan de senaste matcherna.

  • Match: Caperiotäby – Storvreta
  • Spel: Storvreta (2)
  • Odds: 1,70 @ NordicBet
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 17:00 , 17/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar