Mullsjö – Warberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Imorgon åker herrarna inåt i landet för TV-match mot Mullsjö AIS. ”En mycket spännande utmaning för Warbergs system och deras spel idé. Mullsjö är kvicka och spelar modigt på sin hemmaplan. Det blev en ganska målsnål match hemma i Sparbanken Wictory Center när Warberg senast tog emot Sirius på söndagseftermiddagen. Slutresultatet skrevs till 3-3 efter en mållös sudden. Efter matchen har man tränar hårt och rätt under veckan. Kört en del specifika övningar för att lösa upp 2-1-2. Som de flesta sett så har Jimmie Pettersson gjort en fin första del av säsongen och blir en spelare som Warberg måste se upp för. Han tror på sig själv och vågar kliva fram. Jag personligen tycker personligen kaptenen Fransson i Mullsjö har varit vass i år. Jag tycker att Warberg ska vara nöjda med sitt spel så här långt i serien, till en början hade man kanske inte förväntat sig att de skulle hänga med i racet men det har flutit på helt okej med både med och motgångar hittills. Dessutom trodde de flesta att de skulle få det mycket tuffare än de har haft det. Hela laget har blivit mer offensivt med det nya spelet som går ut på att Warberg ska vara offensiva och ligga steget före hela tiden. Om Warberg spelar sitt bestämda spel på banan och ha rätt balans hela tiden, då blir de väldigt tunga över 60 minuter. Sedan måste de skjuta lite mer än senast. Jag tror firma Tiitu-Palmén-Svensson kommer snäppa upp sig igen efter två lite tuffare matcher. De verkar kännas hungriga.

Mullsjö är ett kvickt lag med fyndiga spelare som gillar att slå ut ”sin spelare”. Ett ungt lag som är starka i medgång. Men det känns som Warbergsspelarna dock är väl förberedda. Mullsjö är ett lag som spelat bra i de 8 första omgångarna, men trots dett har det endast givit 9 poäng och man finner laget på en 11:e plats i Svenska Superligan. I de flesta matcherna har man varit ett eller ett par mål från poäng, vilket måste sätta sig mentalt i Mullsjöspelarna. Det som talar för att Mullsjö inte kommer att ta poäng i denna matchen är att de allför ofta gör misstag som innebär att motståndarna ”kontrar ut” dem. Det kan bli extra viktigt för Mullsjö att minimera dessa när man möter ett Warberg som har en liten annorlunda spelstil från tidigare och spelar mer aggressivt. Det kommer men andra ord behövas en större skärpa i laget. Det kommer bli mycket folk under kvällens match efter fritt inträde till måndagens drabbning i Nyhemshallen. Ett led i att få hela bygden att stå bakom Hide-a-lite Mullsjö AIS och förhoppningsvis locka nya åskådare till arenan. Matchen sänds dessutom på TV4-sport kl. 19.00.  Jag tror det kommer en målrik historia med mycket mål åt båda hållen.

Noterbart:
– Lagen möttes på försäsongen, vilket resulterade i en 10-9 vinst för Warberg.
– Matcherna inbördes har resulterat i 3 vinster för Warberg och 2 för Mullsjö.
– Warberg har vunnit 3/5 utav sina senaste spelade matcher.
– Mullsjö har vunnit 2/5 utav sina senaste spelade matcher.
– Warberg har gjort flest mål i hela SSL.

Läget i Warberg:
En eller två justeringar blir det i laget, men inga större grejer.

Läget i Mullsjö:
Mullsjö har fått tillbaka ”sheriffen” (Kim Hadelund)

  • Match: Mullsjö – Warberg
  • Spel: Warberg (2)
  • Odds: 1,75 @ bwin
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 19:00 , 18/11

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar