Växjö – Modo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Efter tre raka bortamatcher för Växjö Lakers, väntar match i VIDA Arena. Efter en makalös vändning mot Leksand senast är det nu Modo som står på menyn för Lakers. Växjö svarade för en stark insats i matchen mot Leksand där man vände 0-2 till 5-2 borta i Tegera Arena. Ryan Lasch sköt tre mål i 5-2-segern mot Leksand på bortaplan och Växjö, tog därmed första trepoängaren efter uppehållet och bröt också den dåliga formtrenden som stod på fem raka nederlag. Växjö, som vann skotten i period två och tre med totalt 21-12, klättrade i och med segern upp till en tredjeplats i tabellen. Under säsongen har Lakers spel på övertid och straffar inte varit gynsamma och nu möter Växjö ett Modo som vunnit höstens båda möten lagens sinsemellan efter just övertid. Först med 2-1 i VIDA Arena i SHL-premiären, sedan med 3-2 i Fjällräven Center. Jag tror man är rejält revanschsugna och att man vill chocka Modo och Anders Forsberg i kvällens möte.

Modo mötte ett starkt Skellefteå i lördags inför ett fullsatt Fjällräven Center och fick se sig besegrade med 3-0. Man öppnade lite svagt, där Modo får några utvisningar emot sig. Men sen kom man mer och mer in i matchen. Sett till matchen spelar Modo för mycket i sidled, istället för att dra upp tempot och köra mer rakt mot mål. Modo gjorde en ganska bra match, men Skellefteå var helt enkelt för bra. Noterbart är att Modo inte kan göra de misstag som man gör och bjuda på så många chanser, det kommer inte hålla mot Växjö. Modo har så här långt varit vassa på bortaplan: laget har tagit poäng i tio av elva bortamatcher i höst och har poäng i sju raka bortakamper. Modo har varit bra hela året men har lyft ytterligare sedan de fick in backen Kyle Cumiskey. Han har gett dem en offensiv touch. Deras målvakter är stabila och att släppa in Modos målvakt i matchen är något Lakers ska undvika. Modo har ett starkt försvarsspel, sätter bra press över hela rinken och har just nu ett hyggligt självförtroende. Men tagggade smålänningar ikväll, tror jag kan bli för svåra för Modo.

Noterbart:
– Ryan Lash är iform, han sköt tre av målen i segermatchen mot Leksand.
– Modo ligger fyra i tabellen medan Växjö Lakers är trea. En poäng skiljer lagen åt.
– Växjö har ett lag som innehåller många individuellt skickliga spelare.
– Växjö dominerade både andra och tredje perioden senast.
– Det har varit jämna och tighta matcher lagen emellan.

  • Match: Växjö – Modo
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 19:00 , 20/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar