Villarreal – Sevilla

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Villarreal går till julledigt med en bra början på säsongen, oavsett hur det går i den här matchen. Man ligger på en femteplats i ligan och som nykomlingar får man vara riktigt nöjda med vad man presterat. Spelet har sett riktigt bra ut och trots att man bara plockat en pinne på de två senaste omgångarna så tycker jag inte man kan klaga på formen. Näst senast mot Malaga så hade man ett par rejäla chanser fram till 2-0, innan Malaga kunde kvittera i matchens absolut sista sekund och råna med sig en poäng hem. I senaste omgången fick man stryk mot Barcelona på bortagräs och det är väl inte direkt mycket att orda om. Man avancerade även i cupen tidigare i veckan genom att slå ut Elche med sammanlagt 3-2. En hel del nyckelspelare vilades i den matchen och därför finns det ingen risk för trötta ben här. Hemma på El Madrigal är man starka och även fast man inte gått över den här linan på tre raka hemmamatcher så har chanserna funnits där, dessutom har man mött lag med bättre defensiv än Sevilla. Det ser ut som Cani tvingas stå över även den här matchen med sin knäskada, viktigt är dock att Bruno är tillbaka från sin avstängning.

Sevilla har skrapat ihop riktigt mycket poäng på slutet och har avancerat kraftigt i tabellen. Tre segrar och en oavgjord på de fyra senaste matcherna ser riktigt fint ut, men jag luras inte av dessa siffror. Man var totalt utspelade av Granada näst senast och även i senaste matchen mot Athletic så var man det klart sämre laget. Så jag skulle inte vilja påstå att Sevilla spelat särskilt bra fotboll trots att poängen trillat in. Defensiven är den lagdel som är svagast hos Sevilla och det blir inte bättre av att nyförvärvet Pareja går långtidsskadad. Men man har även nya problem då vänsterback Alberto Moreno och mittfältaren Stephane M’Bia kommer missa den här matchen. Moreno som även fått chansen i landslaget är en riktigt bra ytterback och att han saknas är givetvis ett avbräck som heter duga. Men även M’Bia är ett riktigt tungt avbräck på det defensiva mittfältet. Han har slitit som ett djur den senaste tiden och med hans närkampsspel har Sevilla vunnit riktigt mycket boll på mittfältet. Förutom de spelare jag räknat upp så saknas även Marko Marin och Denis Cheryshev som varit borta en längre period.

  • Match: Villarreal – Sevilla
  • Spel: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 1,87 @ Unibet
  • Insats: hög
  • Spelstopp: 16:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar