Dimitrov – Haase

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Det finns en jävlig övertro på Dimitrov i tennisvärlden. När han spelar som allra bäst, då är han livsfarlig, men efter 2-3 månader utan tennis är hans status väldigt oviss.

Detsamma gäller naturligtvis Robin Haase. Där vet vi inte heller var han står men Haase avslutade förra säsongen otroligt fint med vinster mot Tsonga, Fognini och Pospisil. Hans hardcourt-spel är väl inte optimalt, men samtidigt är holländaren all-round och ska inte bli utspelad av Dimitrov på beställning.

Grigor har absolut inte rosat marknaden på hardcourt. Han avslutade med att förlora 5 raka utomhusmatcher däribland förlust mot Joao Sousa i US-Open. Han är absolut inte att räkna med på hard och särskilt inte efter 2 månader med shopping i New York tillsammans med Sharapova.

Förra säsongen vann Spelade Grigor Dimitrov 21 matcher på hardcourt. Endast 4 av dessa vann han med större marginal än 4,5 games. Robin Haase spelade 11 hardcourtmatcher förra säsongen och förlorade 4 av dessa med större marginal än 4,5 games (däribland mot Andy Murray). Jag hoppas och tror att Robin Haase står emot och spelet blir Haase +4,5 games till 1,72 hos Pinnaclesport.

  • Match: Grigor Dimitrov – Robin Haase
  • Spel: Haase +4,5 games
  • Odds: 1,72 @ Pinnacle Sports
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 11:30

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar