Mörrum – Mariestad

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Mörrum har haft en speciell säsong där man från början var favorittippade av de flesta. Man pallade dock inte trycket, men lyckades ändå ta sig till allettan som fjärde lag i den tuffa F-serien. På pappret har man ett riktigt bra lag där man har spetsspelare som bland annat Jens Svensson, Brandon Wong och Henrik Andersén. Trots att man har flera riktigt bra spelare så verkar inte tränaren Pär Djoos fått ut max av sitt material och fick också inför allettan lämna som tränare. En av anledningarna var väl att man tyckte han hade ett för defensivt grundtänk  när man egentligen har material för att vara ett vasst lag offensivt. Jag tror att man blir farligare ju längre allettan lider och ska man vara med i slutet så måste man även plocka poäng här i början. Första matchen fick man stryk på bortaplan av seriefavoriten Kallinge. Ingen skam där utan KRIF är ett riktigt bra lag. Hemma i Jössa är man dock otroligt starka. Man öser inte in mål, men har spelat stabilt och tagit de flesta av sina poäng där. Man har under grundserien vunnit 11 av 15 matcher under ordinarie tidoch jag förväntar mig att man tar sina första poäng här. Mörrum har stor fördel av hemmaplan och det hoppas jag att man visar.

Mariestad kom på tredje plats  i division 1E och man har under säsongen visat upp en otroligt bra defensiv. Dessutom har målvakten Andreas Ollikainen varit en stor del av framgångarna. Som jag sagt många gånger under säsongen så känns det som på pappret som att Mariestad har ett av sina sämre lag på många säsonger, men samtidigt har man fått ihop det otroligt bra och spelar på ett perfekt sätt med deras förutsättningar. Offensivt har man inte lyst, men man har kunnat lita på försvarsspelet och på så sätt tagit poäng. I en alletta så är det få och täta matcher. Känslan är då att man kan behöva lite spetskompetens och där tycker jag Mariestad ligger steget efter. Det kommer garanterat bli en tät match och jag tror inte på någon storseger eller målkalas för Mörrum, men ändå att det är hemmalaget som drar det längsta strået. Magkänslan säger 3-1 eller 3-2 till Mörrum. Det lär bli tätt och minsta misstag från något av lagen kan bli kostsamt. Mitt spel denna afton blir på hemmalaget. Mörrum att vinna under ordinarie tid till oddset 1.81 hos Betsson. Insatsen blir 5 units. Jag känner att fördelen av hemmaplan kommer vara ett av de avgörande momenten här.

  • Match: Mörrum – Mariestad
  • Speltips: Mörrum (1)
  • Odds: 1.81 @ betsson
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 5/1, 16.00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar