Shrewsbury – Leyton Orient

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

League One bjuder på en riktigt intressant match ikväll. Mycket står på spel för Leyton där viktiga poäng ska bärgas och nu möter man ett behagligt motstånd. Shrewsbury vann sin senaste match borta mot Oldham med 2-1 vilket var skönt för laget. Hemma har man inte lyckats få spelet att stämma dock och man har inte en enda vinst på dom senaste tre hemmaförsöken. 1-1-3 på dom fem senaste matcherna och i tabellen återfinns man på en 17 plats med bara två poäng ner till strecket. Man har svårt att göra mål hemma också vilket resulterat i inga mål i dom tre senaste hemmamatcherna. Dock borde det lossna snart för Bradshaw eller Taylor som är duktiga framåt.

Leyton åkte på en tung förlust i tredje rundan av FA-Cupen borta mot Yeovil när man föll med 0-4 i lördags. Dock hade man inte mönstrat bästa elvan på grund av skador plus att man valde att vila ett par nyckelspelare som t ex anfallaren Kevin Lisbie. Slade har större planer för sitt lag då prioriterar ligan med tanke på att man är i högsta grad med i striden om direkt uppflyttning till Championship. Idag ligger man på en 3 plats i tabellen fyra poäng efter Brentford som leder men som har spelat en match mer, på 2 plats ligger Wolverhampton som spelat två matcher mer och som har en poäng mer.

Vinner man idag går man om Wolves och närmar sig Brentford och lägger sig på en behaglig position. Borta denna säsong har Leyton dessutom spelat riktigt imponerande med fina 8-4-1, man har dessutom vunnit dom senaste tre mötena mot just Shrewsbury.

Med tanke på vad som står på spel för Leyton tillsammans med deras fina spel i bortamatcherna bör detta sluta med tre poäng, med Lisbie tillbaka i laget plus några spelare till som vilade i senaste matchen bör det bli åka av framåt. Shrewsburys svaga hemmaspel kommer att straffa sig idag och jag har svårt att se att man skulle klara av att stå emot Leyton i 90 minuter. Raka tvåan spelas alla dagar i veckan.

  • Match: Shrewsbury – Leyton Orient
  • Spel: Leyton (2)
  • Odds: 2.25 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 7/1 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar