Luton – Leyton Orient

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Luton Town fajtades ifjol om en plats till League One, men efter fem spelade matcher har man endast lyckats ta två stycken pinnar i det absoluta bottenskiktet. Ofta ser det också likadant ut, att man är med i matcherna, men tappar spelet i slutskedet. Nio av de 11 senast insläppta målen har kommit under den andra halvleken och under de avslutande tio minuterna. Verkar som att det blivit lite av en mental spärr. Med den prekära situation man hamnat i i serien, hur stor är motivationen i en relativt lågprioriterad cup som Football League Trophy ändå är?

Leyton Orient däremot, de överraskar rejält. Man ramlade ur League One efter att ha avslutat säsongen på ett katastrofalt sätt förra året och statusen inför detta spelår var självklart osäker. Men ja, som man inlett; full pott har plockats i serien och man står redan på tio plusmål. Man var dessutom nära att skrälla stort i den första rundan av Ligacupen, men tappade 1-0 till 1-2 på stopptiden borta mot MK Dons, som huserar i toppen av Championship.

Mitt spel blir Leyton Orient Draw No Bet

  • Match: Luton Town – Leyton Orient
  • Spel: Leyton Orient (DnB)
  • Odds: 2,10 @ betway
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:15, 1/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar