Del Potro – Stepanek

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Del Potro kan bara ha en sak i huvudet: Australian Open. Han är en av få spelare som faktiskt, om allt stämmer, kan utmana de allra bästa. Nu spelar han en förturnering i Sydney mot Radek Stepanek som älskar snabba hardcourtbanor.

Radek är överlägset bäst på snabba underlag. Ju snabbare desto bättre. Han spelar ett aggressivt spel och har en av världens bästa volley. Radek har gått obreakad i 4 av 5 set hittills i turneringen och ställs mot en ordentligt nertränad Del Potro som har nött på extremt hårt inför Australien Open. Nu ska han återhämtas och hitta bollträffen.

Det tog sin tid innan argentinaren malde ner Mahut. Det lär ta ungefär samma tid att mala ner Stepanek. Det troligaste är att Del Potro vinner efter tre set och att tjecken klarar hcp-linan. Radek har varit i Australien senaste två veckorna och har vant sig vid klimatet och banorna medan Del Potro har hållit till i Argentina och reste nyligen till Australien för att ladda upp inför AO.

Stepanek leder inbörde med 3-2 och tittar man till förra säsongen floppade argentinaren inledningsvis av säsongen medan Radek gjorde vad man kan förväntas av honom. 1,81 är oddset på att Radek hänger med Del Potro i natt.

  • Match: Juan Martin Del Potro – Radek Stepanek
  • Spel: Stepanek +4
  • Odds: 1,81 @ Pinnacle Sports
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 02:30

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar