Bilbao – Atlético Madrid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

En riktig höjdarmatch på San Mamés i afton då Athletic Bilbao och Atlético Madrid drabbar samman i den spanska cupen. Första mötet på Vicente Calderon slutade 1-0 till Atléticos favör och vi kan nog förvänta oss full fart framåt från hemmalaget här.

Athletic Bilbao har förlorat varenda bortamatch i cupen så här långt där Celta Vigo, Betis och Atlético alla vunnit med 1-0 mot baskerna. Men man vände på steken både mot Celta och Betis på hemmagräs, där man är äckligt starka för dagen. Nu blir det däremot en tuffare nöt att knäcka när Atlético kommer på besök, för samtidigt som man öser på framåt i vanlig stil, så gäller det även att man håller koll på Diego Costa. Skulle bortalaget få in en boll här så gäller det att Athletic sätter minst tre för att gå vidare. Men finns det något lag som är kapabla till detta så är det Athletic, på detre senaste ligamatcherna har man nämligen smällt in 15 (!) mål. Nu ska det sägas att motståndet inte varit de vassaste knivarna i lådan, men inget lag har åkt till Pamplona och förnedrat Osasuna (1-5) som Athletic gjorde. Muniain och Susaeta är tillbaka från skador och det spetsar till en redan galen offensiv, där man har en mängd olika målskyttar. I hemmalaget stryker vi endast anfallare Toquero, vilket inte är något avbräck alls.

Atlético Madrid hade lite bekymmer i förra omgången där man stötte på Valencia. Första mötet på Mestalla slutade 1-1, där Valencia var det klart bättre laget. Men i returen så växlade Atlético upp lite och kunde avancera efter en 2-0 vinst. I ligan går man fortsatt starkt och även fast försvarsspelet inte imponerade i senaste ligamatchen mot Rayo (4-2) så plockade man en ny trepoängare i toppen av tabellen. Man kommer bli satta under hård press idag, och jag tror man kommer tillåta detta för att slå om på kontringar med Costa och Villa. Man vet att ett bortamål är värt otroligt mycket och hemmalaget kommer blotta sig i defensiven många gånger i kväll. Men som sagt så imponerade inte Atlético defensivt förra helgen, där Rayo gjorde två mål och dessutom brände en straff. Nu ska det sägas att högerback Juanfran saknades i den matchen, men jag anar lite slitna spelare i backlinjen efter hårt matchande.

Hos bortalaget har vi två kännbara avbräck i Tiago och Arda Turan, vilket förmodligen innebär att Koke flyttas in i mitten. Vi stryker även Guilavogui och Oliver Torres till dagens match. Jag förväntar mig ett vildare Athletic än någonsin som kommer ut på planen idag, fullpumpade av självförtroende. Det är inte alls omöjligt att man vänder på den här steken, men då måste man förmodligen in med tre mål framåt. Atlético är nämligen för bra offensivt för att gå mållösa här och det kommer ges chanser idag. Bet365 erbjuder ett vettigt odds för överspelet och det sätter vi en insats strax under medel på.

  • Match: Athletic – Atlético
  • Spel: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar