Cuevas – Delbonis

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Den stora frågan inför ATP Vina del Mar är om Fredrico Delbonis kommer fortsätta sin grussuccé från 2013. Förra säsongen tog han 2 challenger-titalar och nådde en ATP-final på grus.

Delbonis är verkligen en utpräglad grusspecialist. Han spelar med en extrem toppspin och har enorma problem på hardcourt. Därför är förlusterna mot Blaz Rola och Donald Young inte särskilt överraskande. Nu är han dock tillbaka på favoritunderlaget och hade stora framgångar i Vina del Mar förra året där han gick från första kvalrundan till att möta Nadal i andra omgången av huvudturneringen.

Delbonis har en mycket effektiv serve vilket Federer, Verdasco och Robredo fick erfara förra säsongen. Hans forehand är mycket bra och om allt står rätt till, rent fysiskt, så ska han slå Pablo Cuevas. Cuevas är rankad 223 och har haft problem med knäet under stora perioder av 2013. Han avslutade förra säsongen med en challengervinst och en final. Motståndet var dock inte av särskilt hög kvalité.

Jag håller Delbonis som klar favorit i det här mötet och kastar därför in några units till 1,70 hos unibet.

  • Match: Pablo Cuevas – Fredrico Delbonis
  • Spel: Delbonis
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 16:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar