Daniel – Delbonis

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

De flest tennisspelen har suttit och jag har bra feeling för dagens spel också. Återigen är det Fredrico Delbonis som ska håva in degen och återigen ställs han mot en mycket sämre spelare.

Det verkar som att spelmarknaden underskattar Delbonis. Hans framfart förra året tycks ingen ta hänsyn till, men faktum är att Delbonis är en av världens 25-30 bästa grusspelare. Hans serve är mycket effektiv på grus och han har full kontroll på grundslagen. I förra omgången slog han planenligt Pablo Cuevas genom att vinna 87% av förstaservarna och gå obreakad genom hela matchen. Det är en riktigt bra bedrift på grus.

Taro Daniel är en medioker japan rankad en bit över 200. Han har aldrig tidigare varit i andra omgången av en ATP-turnering och faktum är att han aldrig brukar ta sig förbi andra omgången på challenger-nivå (på grus)! I första omgången slog japanen Tomaz Bellucci, en skräll som hette duga, men allt vet att brassen kan spela som en topp10-spelare ena dagen och nästa dag kan han misstas för motionsspelare. Man ska ge Taro credd för den segern, men jag blir inte förvånad om det rinner iväg mot Delbonis.

Jag tror inte Fredrico sumpar det här i sin favoritturnering och Taro Daniel lär vara nervös och kanske till och med nöjd att tagit sig in i en ATP-turnering.

  • Match: Taro Daniel – Fredrico Delbonis
  • Spel: Delbonis -3,5
  • Odds: 1,75 @ Pinnacle Sports
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 15:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar