Macclesfield – Chester

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Lagen har helt olika förutsättningar inför denna match och mycket talar för att vi kommer att få se en hel del mål i matchen. Chester som inte har råd att ligga på latsidan måste framåt för att ha någon chans till att vinna och ta tre otroligt viktiga poäng, Macclesfield är inte lätta att tas med på hemmaplan och är giftiga framåt. Spelet känns riktigt intressant.

Macclesfield som nu jagar sin fem raka hemmavinst har inte spelat på ett tag nu då man fått matcher inställda på grund av väder och vind. Senast man spelade match var 21 januari då man vann hemma mot Lincoln med 3-1. Hemma denna säsong har man varit riktigt bra och man har nu 8-3-3 och 24/15 i mål, man har gjort mål i dom tio senaste hemmamatcherna. I tabellen ligger man på en 13:e plats med ett par matcher mindre spelade än lagen både uppåt och neråt vilket helt klart lämnar utrymme till att kunna klättra upp ett antal placeringar. Inför denna match skiljer det bara sju poäng upp till play-off.

Chester har inte haft det lätt i dom senaste matcherna och har nu två raka förluster, man föll borta mot Forest Green med 3-0, i senaste matchen vart det 1-3 hemma mot Welling United. 2-1-2 totalt på dom fem senaste och laget ligger farligt nära strecket nu, man har en poäng till godo på Tamworth som ligger precis under strecket, dock har Tamworth två matcher mindre spelade än Chester och detta gör att Chester måste gå för full pott i alla sina matcher. Denna säsong har man faktiskt gjort det bra både borta och hemma mot lagen i mitten av tabellen och man har också tagit poäng av just Macclesfield tidigare. 4-2-8 borta denna säsong och 13/24 i mål.

Macclesfield är bra hemma och man har också sett stabila ut den senaste tiden i ligan, man har i dom senaste matcherna snittat 3 gjorda mål i varje match och framåt är man giftiga, lagets stora målgörare Jennings med 14 mål är alltid farlig, Boden med 7 mål är heller inte att förglömma. Chester lyckas också få in mål lite då och då och man vet att i denna match har man inget annat val än att gå framåt då en förlust i denna match skulle kunna innebära att man sjunker ner under strecket då Tamworth lätt kan gå om. Chester måste framåt i denna match och det kommer att öppna upp för Macclesfield som gör mycket mål. Jag tror att det kommer att bli en hel del mål i denna matchen och över 2.5 betalar bra i denna match och måste bara testas.

  • Match: Macclesfield – Chester
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.90 @ Ladbrokes
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 4/2 20:45

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar