Bollnäs – Broberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Onsdagens match i Sandviken gick inte vägen för Bollnäs. Redan efter 8 minuter så var matchen i praktiken över, då ett rappt och vaket SAIK hade gått loss med 3-0 och skaffat sig ett övertag som man sen aldrig släppte., men samtidigt ska man komma ihåg att de mötte tabellettan på deras hemmais och att man varken hade med Juho Liukkonen eller Mikael Jernberg i truppen. Trots förlusten jagar Bollnäs fortfarande den sista slutspelsplatsen som Vetlanda har ett litet grepp om, men som samtidigt har något svårare matcher framför sig om man ser till läget i tabellen.  Bollnäs har fortfarande en bra chans till slutspel.  Bollnäs har fyra poäng och 17 minusmål att hämta upp på Vetlanda med tre matcher kvar på programmet. Kan Bollnäs fixa detta? Högst tveksamt, men i kvällens match på Sävstaås kommer man göra allt för att vinna derbyt! Ser man det från ett annat perspektiv och kollar på de övriga matcherna i onsdags, så gick de ändå Bollnäs väg. Alla lag bakom förlorade… vilket i sin tur betyder att om Bollnäs vinner ikväll så borde kontraktet vara säkrat.

Ikväll gästar rivalerna från Söderhamn, Broberg som igår blev klara för slutspel genom att ha besegrat Kalix hemma på Hällåsen med 5-3. Matcherna mellan dessa lag har en stor tendes till att vara riktigt laddade, både på planen och på läktaren. I slutet på November möttes Bollnäs och Broberg. Matchen som såg bra ut för Bollnäs med en ledning på 1-4 gick sedan till 4-4 på en halvtimme och som även blev slutresultatet. Ett kryss, en delad poäng. Jag tror man är riktigt bittra att ha tappat poäng den matchen och sugna på den chans till revansch. Som tidigare har nämnt så är Broberg klara för slutspel, därför har Bollnäs allt i sina egna händer att fixa två poäng i kvällen match. Man ska dock veta att Broberg tänker inte åka till Sävstaås för att spara på krafterna och åka konståkning på isen; Dem kommer göra allt för att göra mål och ta poäng. Broberg har ofta svårt att prestera riktigt bra på Sävstaås. Minns inte riktigt när man vann där senast. Det kommer naturligtvis inte gå att åka på en skridsko bara för att de är klara, men de måste börja bygga inför slutspelet redan nu och då kan de gå lite hur som helst.

Noterbart:
– Dennis Wasberg gjorde senast en stormatch i målet mot Kalix.
– Senast Broberg vann på Sävstaås var 2009.
– De 10 Senaste matcherna lagen emellan har resulterat i 6 vinster för Bollnäs och 2 för Broberg.
– Bollnäs har sett mycket bättre ut på hemmaplan i de senaste matcherna.
– Broberg har haft svårare på bortaplan än hemma på Hällåsen.

  • Match: Bolläns – Broberg
  • Spel: Bollnäs (1)
  • Odds: 2,10 @ betsafe
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 19:00 , 7/2

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar