Villa – Bollnäs

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Villa Lidköping inledde säsongen väldigt starkt och placerar sig tillfälligt på en andraplats med fem poäng på tre spelade matcher. Västgötarna inledde med att besegra Sirius med 1-4 och därefter visade man styrka genom att besegra Västerås med hela 9-3 på Sparbanken Lidköping Arena. I senaste matchen lyckades man dock ”bara” få med sig oavgjort mot Broberg efter att matchen slutade 3-3 i Söderhamn. Villa lyckades inte hitta nätet under hela andra halvlek och resultatet blev tillslut samma som resultatet i halvlek.

Bollnäs inledde också säsongen med en vinst, denna kom hemma mot Tillberga med 6-3. Därefter åkte man till Vetlanda för att enligt alla odds plocka tre poäng, men istället blev det torsk efter att haft ledningen med 1-0, bröt ett slagsmål ut och Vetlanda lyckades vända på siffrorna till 2-1 efter att först bränt en straff, men sedan lyckats göra segermålet i slutminutrarna av matchen. Därefter kom åter en förlust inte helt oväntat mot Hammarby med 4-1, där grabbarna från Hälsingland hade uppvisning i form av bussparkering (1-0 ledning halvtid, 1-4 förlust fulltid).

Villas ineffektiv senast och Bollnäs tuffa defensiven tror jag resulterar i en hyfsat målfattig  match.

  • Match: Villa Lidköping – Bollnäs GIF
  • Spel: Under 9,5 mål
  • Odds: 1,62 @ William Hill
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 17.00, 7/11

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar