Ferrer – Giraldo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Santiago Giraldo är på ett mycket fin streak just nu och möter en havirerande David Ferrer som fortsätter att vinna trots mediokert spel. En stryka visserligen, men någon vi ska utnyttja. Ferrer pressades alltså till 7-6,6-4 mot 160:e rankade argentinaren Maximi Ganzalez som visserligen spelade på hemmaplan, men som är formsvag.

Världsfemman är överskattad just nu och kommer förmodligen vara det resten av grussäongen. Tidigare år har han krossat allt motstånd i Acupulco, Vina del Mar, Buenos Aires o.s.v. Så bra är han inte nu och en formstark Giraldo kan mycket väl komma att sätta käppar i hjulet för spanjoren. Giraldo har imponerat stort så här långt in på grussäongen. Vinster mot utpräglade grusspecialister som Hidalgo, Granollers och Garcia-Lopez är skalparna från Vina del Mar. Jag håller det mycket sannolikt att han hänger med Ferrer idag.

De har mötts två gånger tidigare. Senaste gången var i Acapulco 2012. På den tiden var Ferrer helt överlägsen på den sydamerikanska grus-touren. Trots det blev siffrorna ”bara” 7-5,6-4. Så, som sagt, idag är Ferrer sämre. Giraldo är bättre. Och rimligt ska han då kunna täcka hcp-linan på +5,5 till 1,90.

  • Match: David Ferrer – Santiago Giraldo
  • Spel: Giraldo +5,5
  • Odds: 1,90 @ Pinnacle Sports
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:30

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar