Ferrer – Brown

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

David Ferrer har haft en småstrulig säsong, har inte sett helt inspirerad ut. Visserligen har spanjoren bara spelat en match, men där tappade han ett set mot Calvin Hemery. Fransmannen ligger cirka 350 placeringar bakom David Ferrer på världsrankingen. Det är en indikation på att David Ferrer inte riktigt har huvudet på rätt ställe för tillfället. Det är dessutom ett bevis på att världsstjärnan inte är i fullt slag. Det bör en spelare som Dustin Brown kunna utnyttja

Dustin Brown har spelat bra tennis. Först slog han ut Daniel Munoz-De La Nava och i den andra omgången var den Aljez Bedenes tur att få respass. Imponerande. När Dustin Browns serve och serve-volley fungerar är han svårstoppad för vem som helst. Det är en spelare som har en väldigt speciell och underhållande stil när han spelar tennis. I sina bästa stunder håller han oerhörd hög nivå, men jämnheten är inte vad den borde vara.

Jag spelar över 9,5 game i första set till 2,18 @ Unibet.

  • Match: Ferrer – Brown
  • Spel: Över 9,5 game i första set
  • Odds: 2,18 @ Unibet
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 14:30, 15/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar