Tomic – Brown

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Det blir ett snabbt speltips då jag hittade ett odds som jag verkligen inte kan neka, två bra servare som ställs emot varandra i en 5 sets match, luktar tiebreak lång väg.

Bernard Tomic ifrån Australien slog igenom i Wimbledon för något år sedan då han slog ut Robin Söderling och lyckades ta sig från kval till en semifinal som han dessvärre förlorade emot Novak Djokovic. Tomic har en bra första serve som han får mycket gratis poäng på och på det så har han ett väldigt underligt grundspel, troligast tourens underligaste forehand tillsammans med Gulbis. Men hans grundspel är effektivt, det är flakt och det passar bra på gräset och på hardcourt. Tomic har börjat visa att han vill spela tennis igen och efter turnerings vinsten i Bogota så såg man på han att det var mycket press på sina axlar som släppte och nu så är han i huvud turneringen i US Open och allting kan hända.

Varken Brown eller Tomic är spelare som har bra returer, dom förlitar sig mycket på sin serve och det gör att detta spelet känns riktigt bra över fem set.

  • Match: Tomic – Brown
  • Speltips : Blir det tiebreak i matchen – JA
  • Odds : 1.80 @ betway
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 22.00

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar