Ferrer – Seppi

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

David Ferrer har 15-0 i set emot Seppi och det lär bli 17-0 efter dagens match då jag anser att Seppi är alldeles för dålig för tillfället och att Ferrer helt enkelt ska köra över honom.

David Ferrer ifrån Spanien, även kallad duracell kaninen går idag in i tredje rundan i Hamburg efter att ha gjort ett dåligt första set emot Kukushkin men sedan helt enkelt kört över honom. Han har börjat spela bättre och bättre för varje set som har gått och om det fortsätter såhär så kommer han att komma tillbaka till sin otroliga form han hade tidigare. Ferrer är nog en av dom bollsäkraste spelarna på touren då han helt enkelt nöter ner sina motståndare med sina grundslag där han spelar med vinklar och en otrolig top spin för att få bak motståndarna i banan.

Andreas Seppi ifrån Italien har inte haft ett bra år, hela 18 förluster och bara 13 vinster talar sitt tydliga språk. I första omgången emot Juan Monaco som har varit totalt urusel i år så var det parodi, han höll inte serven i första set och sedan så höll inte Monaco serven i andra set och sedan lyckades Seppi krångla sig vidare genom ett tiebreak i sista set. Han har en ungefärlig spelstil som Ferrer bara att han försöker spela med mer tryck och det kommer passa Ferrer bra att han får en som försöker nöta ner han för det går inte.

Att Seppi ska ta set idag emot Ferrer kan jag inte se, speciellt inte en formlös Seppi. Ferrer ska vinna detta med break i båda seten

  • Matchen: Ferrer – Seppi
  • Speltips: Under 20.5 games i matchen
  • Odds: 1.78 @ Unibet
  • Units: 3/5
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar