Swindon – Colchester

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Swindon har ikväll ett gyllene tillfälle att närma sig topp-6, men då måste man ta full pott i denna match och hoppas att dom två största rivalerna om topp-6 spelar oavgjort. Colchester har man vunnit mot i dom två senaste mötena och är ett motstånd man kan bra. Spelet känns riktigt bra i denna match.

Swindon har blandat och gett en hel del senaste tiden. Man har förlorat mot Gillingham borta med 2-0, sedan vann man hemma mot Shrewsbury med 3-1 som följdes upp av ett oavgjort resultat mot Walsall borta. Sedan förlorade man igen hemma mot Oldham och i senaste matchen vann man borta mot Port Vale med 3-2. I tabellen ligger Swindon på en 8:e plats, man har endast fyra poäng upp till play-off gänget så chansen finns fortfarande. Hemma denna säsong har man fina 10-1-3 och 31/17 i mål vilket gör dom till det lag som gjort flest hemmamål i hela ligan. Med andra ord har man varit riktigt stabila på hemmaplan denna säsong och det är inte många som rår på laget hemma på County Ground. Både James McEveley och Yaser Kasim saknas på grund av avstängning, båda är annars ordinarie i laget.

Colchester har dom också en hel del blandade resultat bakom sig senaste tiden. I senaste matchen förlorade man borta mot Port Vale med 2-0, i matchen innan den vann man med 4-2 borta mot Carlisle, man har totalt 2-1-2 på dom fem senaste. I tabellen ligger man i mitten på en 14:e plats, oftast burkar man ligga tryggt när man ligger i mitten men inte nu. Det är oerhört jämt hela vägen ned till nedflyttning och Colchester har bara fyra poäng ner till första plats under strecket så poäng är man verkligen i behov av. Borta denna säsong har man spelat 3-7-4 och har 17/19 i mål, endast tre gånger denna säsong har man hållit nollan på bortaplan. Man har inga bekymmer i laget att rapportera om, vare sig skador eller avstängningar och man mönstrar troligen samma lag som i senaste matchen.

Swindon som har siktet inställt på topp-6 måste ta alla poäng särskilt på hemmaplan. Och ikväll har man ett gyllene tillfälle att göra det då man möter ett motstånd som får klassas som behagligt. Man har vunnit dom två senaste mötena mot Colchester och Swindon är riktigt bra hemma, Colchester borta är en helt annan historia och Swindon får ses med bra chans ikväll. Dessutom vet man att Peterborough som just nu innehar den åtråvärda 6:e platsen möter ikväll Walsall som ligger på 7:e platsen, Swindons två största rivaler om topp-6 möts alltså ikväll och skulle det bli delad pott där skulle det underlätta en hel del för Swindon om man tar full pott ikväll. Jag tror att man gör det också och spelar den raka ettan.

  • Match: Swindon – Colchester
  • Spel: Swindon (1)
  • Odds: 1.80 @ Ladbrokes
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 14/2 20:45

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar