Mallorca – Hercules

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Mallorca åkte ur la liga förra säsongen och inledningen i segundan har varit väldigt mycket upp och ner, men man ligger på en åttonde plats och är i allra högsta grad med i racet. Sju poäng upp till en direktplats är inte särskilt farligt, men samtidigt så gäller det att man vinner den här typen av matcher om man ska avancera. Formen är sådär och även fast man bara har en förlust på de fem senaste matcherna så har man även bara en vinst. Offensiven är det inga som helst problem med hos ölaget, där man är tredje bäst i ligan när det kommer till att producera mål. Defensiven är dock bedrövlig och många gånger så känns det som man underskattar segundan och de övriga lagens offensiv. Ser vi på de fem senaste matcherna med Mallorca så har fyra av dessa klivit över 3,5 mål, så det här laget är ofta inblandade i målkalas. Det här är en match som man bara ska vinna och jag kan tänka mig att det blir ett väldigt offensivt hemmalag som kommer ut på gräset. Det innebär förmodligen att man gör ett par mål framåt, men samtidigt ska man inte alls underskatta gästernas anfallare, som håller väldigt bra klass. Inga nya bekymmer hos Mallorca som förväntas starta med samma elva som senast.

Hercules var uppe i högstaligan så sent som säsongen 10/11, där man inledde med att skrällvinna mot Barcelona på Camp Nou. Matchhjälte den gången var Nelson Valdez och en viss Trezeguet fanns även med i laget på den tiden. Men det var då och dagens Hercules har haft det riktigt jobbigt i segundan hittills. Man ligger på en nedflyttningsplats och är det klart formsvagaste laget i ligan med fyra förluster på sina fem senaste matcher. Man har utan tvekan den sämsta defensiven i ligan och man är även det lag som släppt in flest mål så här långt, 42 stycken på 25 matcher. Jag har sett en hel del matcher med Hercules den här säsongen och nästan varje match följer samma mönster, nämligen rena rama vilda västern. Man byter oftast chanser med sina motståndare och det har inte varit något lyckat koncept så här långt. Men trots den usla formen så tycker jag inte att man ska räkna bort Hercules i den här matchen, för man har ett par riktigt fina anfallare i Portillo (7 mål) och bosniern Eldin Hadzic (6 mål), som kan ställa till det för Mallorca.

Hos gästerna stryker vi defensiva mittfältaren Escassi som är avstängd här, i övrigt verkar det bli samma manskap som senast mot Recreativo (1-2). Det känns verkligen som det kommer bli en del mål i den här matchen och det blev det även sist man drabbade samman tidigare på säsongen. Den gången slutade det 2-2 och jag tror inte det är omöjligt att vi får se fyra mål i den här matchen också. Fint odds på minst tre mål i matchen och det får sig en insats strax över medel!

  • Match: Mallorca – Hercules
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,92 @ unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18:15

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar