Girona – Mallorca

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Girona var under fjolårssäsongen, snubblande nära att ta steget upp till Primera Division, men det blev alltså ytterligare en säsong i den spanska andraligan. Denna säsongen har laget inte alls gått lika starkt, men det finns fortfarande en möjlighet till spel i högstaligan nästa säsong genom playoffspel. Girona placerar sig på en åttondeplats och med endast två poäng upp till Osasuna på 6:e platsen så är man i allra högsta grad med i racet. Men formen är inte den bästa hos Girona som endast plockat en poäng på de två senaste omgångarna,

Mallorca spelade i La Liga så sent som 2012/13 men de senaste säsongerna har det mestadels handlat om att klamra sig fast i Segundan. Fyra poäng till godo på Racing Santander under strecket förra säsongen och just nu placerar sig laget på 17:e plats med endast tre poäng till godo på Almeria under strecket. Det är ett pressat bortalag med andra ord men till skillnad från Girona så kommer man in till detta möte med lite självförtroende i ryggen, man besegrade nämligen Teneriffa i förra omgången med 1-0 efter ett sent mål från Alfredo Ortuno.

Jag testar att spela på x2 (dubbelchans) till 2,10 @ bet365.

  • Match: Girona – Mallorca
  • Spel: x2 (dubbelchans)
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 18:00, 21/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar