Nott. Forest – Leicester

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Båda lagen har gjort riktigt bra ifrån sig den senaste tiden och Nottingham som ligger på play-off plats jagar närmat andra platsen i tabellen vilket innebär direktuppflyttning, Leicester leder och bör vara klart för PL då det inte finns på kartan att man ska kunna tappa detta. Leicester har inte haft det så lätt här på City Ground dom senaste gångerna lagen mötts och håller trenden i sig kan man fråga sig.

Nottingham Forest ligger just nu på play-off plats då man innehar 5:e platsen i tabellen, siktet och drömmen är självklart direktuppflyttning och då gäller det att inta den åtråvärda andra platsen som just nu innehas av Burnley, upp dit har Nottingham Forest sex poäng och ett par lag framför sig. Det är väldigt jämt bland play-off gänget och just nu känns ingenting som en omöjlighet. Nottingham Forest har spelat 4-1-0 på dom fem senaste och man är nu också obesegrat på dom tretton senaste matcherna. Hemma denna säsong har man fina 9-4-2 med 29/15 i mål. Frågetecken finns på Jack Hobbs and Guy Moussi inför denna match och dom kommer att testas sent, saknas gör fortfarande David Vaughan, Chris Cohen, Dexter Blackstock, Kelvin Wilson och Henri Lansbury.

Leicester som leder Championship på 67 poäng bör egentligen vara klart för PL nästa säsong, som laget spelat senaste tiden har jag svårt att se hur man skulle kunna klappa ihop den tid som är kvar och missa detta, det finns bara inte på kartan. Laget har precis som dagens motståndare 4-1-0 på dom fem senaste och är också obesegrade. Man är det lag som har flest bortasegrar i ligan denna säsong med 10-1-4 och 23/15 i mål. Senast man spelade mot Forest var hemma och då förlorade man med 0-2, man är nog riktigt på hugget i denna match för att undvika en dubbelförlust denna säsong. Sett till historiken har man inte haft det så lätt när man åker för att möta Forest på hemmaplan och man har endast vunnit 1 match av de 16 senaste här. Liam Moore är tillbaka, saknas gör Ledger och Hooper.

Detta luktar oavgjort lång väg och Forest har gjort det bra hemma hittills samtidigt som Leicester inte brukar ha det allt för lätt här, historiken talar sitt tydliga språk. Inget av lagen vill förlora detta då delad pott trots allt innebär någon poäng och i detta läget har inget av lagen råd att tappa helt. Båda lagen är också obesegrade under många veckor och får ses som jämna. Jag spelar Forest +0.25 i denna match.

  • Match: Nottingham Forest – Leicester
  • Spel: Nottingham +0.25
  • Odds: 1.75 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19/2 20:45

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar