Barnsley – Leicester

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Leicester kommer spela i PL nästa säsong, det ska hända otroligt stora saker för att inte det ska inträffa. Barnsley som behöver mer poäng för att klättra upp från botten får inrikta sig på att ta dom poängen i någon annan match, för i denna lär man nog inte ha mycket att säga till om.

Barnsley tog en viktig seger i lördags när man vann hemma mot Nottingham med 1-0. Barnsley som ligger nästsist i tabellen har fortfarande chansen att kliva över strecket om man fortsätter att prestera tiden som är kvar då det är riktigt jämt från deras plats i tabellen och ett par placeringar upp. Det har sett ganska okej ut i dom senaste omgångarna och helt borträknade är man inte än. 2-1-2 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man spelat 5-7-5 med 20/27 i mål. Frågetecken finns på Marcus Pederson och Bobby Hassel, i övrigt kan förmodligen samma startelva som i helgens match starta.

Leicester som inte spelade i helgen stärkte tillsammans med Burnley sina topp placeringar när Derby överraskande förlorade sin match och halkade efter i toppen. Leicester som för övrigt har fortsatt sitt fina spel och det finns ingenting som pekar på att dom inte skulle spela i högsta ligan nästa säsong. Man är obesegrade på dom fem senaste med 3-2-0 och borta denna säsong har man 10-2-4 med 25/17 i mål. Laget har varit lika bra borta som hemma denna säsong och det ska mycket till för att man ska tappa några poäng i dom matcher som återstår nu. Paul Konchesky är avstängd i övrigt finns inget att oroa sig för gällande laget.

Barnsley behöver mer poäng för att komma över strecket i botten och visst har man spelat på bra senaste tiden, dock får man nog räkna med att i denna match lär man nog inte få med sig några poäng. Tyvärr har man inte den styrkan i laget att kunna störa Leicester och vi kan nog räkna med att Leicester tar med sig alla poängen från denna match och fortsätter att bevaka sin ledning i Championship. Oddset på den raka tvåan är klart spelbart.

  • Match: Barnsley – Leicester
  • Spel: Leicester (2)
  • Odds: 1.75 @ betway
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 11/3 20:45

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar