Watford – Leicester

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Watford innehar tiondeplatsen i Premier League. Lagets förväntade poängtapp har nu kommit som en storm under Decembers speltäta månad. Dippen har inneburit fyra raka förluster för hemmalaget och bara en plockad pinne på dess sex senaste matcher. Värt att upprepas är att tappet kommer varken oväntat eller ologiskt. Will Hughes och Miguel Britos är förmodligen otillgängliga för spel.

Leicester är något svajiga, men kommer stärkta från två fina insatser mot de två Manchesterklubbarna. Först en knapp förlust mot City i cupen, inte fören efter straffar, och nu senast hämtades en pinne mot United, om än med en hel del flyt, och tack vare motståndarnas ineffektivtet. Dock mycket stärkande för moralen. Gästerna är ganska formstarka för tillfället med tio poäng på deras fem senaste matcher.

Jag spelar på Leicester +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,69 @ ComeOn.

  • Match: Watford – Leicester
  • Speltips: Leicester +0,25 (AH)
  • Odds: 1,69 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 26/12

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar