Everton – Watford

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Everton vill helst bara glömma fjolåret, man lyckades inte alls komma upp i väntad nivå efter att man säsongen 13/14 plockat en femteplatsen och således kammat in en Europabiljett – man hamnade på den undre tabellhalvan, elva, med resultatraden 12-11-15. Sett till vad man skulle, eller kanske till och med borde, ha presterat med den truppen – total katastrof. Man har fått in spelare som Gerard Deulofeu och Tom Cleverley. Min bestämda känsla är att Everton ska vara med och fajtas om Europaplatserna nu, även om det fortfarande ska skilja en hel del till den absoluta toppen. Femte- eller sjätteplatsen känns som möjliga utgångar av säsongen.

Watford plockade andraplatsen i förra årets Championship, men är nu totalt uträknade av experter och medieprofiler – och det med all rätt. Truppen är till stora delar nykomponerad för Watfords del; hela tio spelare har köpts in. Finns viss rutin i en del av dessa herrar, men kvalité för spel i Englands bästa division? Nja, jag är tveksam. Watford dras samtidigt med skador på betydande pjäser i bland annat Almen Abdi, Joel Ekstrand, Steven Berghuis samt José Manuel Jorado.

Jag spelar ettan till 1,75 ggr degen.

  • Match: Everton – Watford
  • Spel: Everton (1) 
  • Odds: 1,75 @ Ladbrokes
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 16:00, 8/8

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar