Watford – West Ham

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Watford är placerade på trettondeplatsen i Premier League. Man har 30 inspelade poäng på 25 matcher. En acceptabel resultatrad sett till kravbilden som funnits på klubben. Watford tillhör inte bottenstriden, men är alltför tunna för att utmana om Europaplatserna. Med fördel av hemmaplan kommer Watford vilja pusha upp sina positioner, pressa ner bortalaget och gå för tre poäng.

West Ham är placerade på tiondeplatsen, precis i mitten av tabellen. Den usla seriestarten har satt sina spår. Laget uppträder alltjämt ojämn, från match till match samt i matcherna, och framförallt har de haft problem när nivån på allvar höjts. West Ham spelar offensivt och ofta tar det stryk på defensiven. Skapades mycket och släpptes till mycket i chansväg senast, 2-2 mot West Bromwich.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,83 @ ComeOn.

  • Match: Watford – West Ham
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,83 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:3o, 25/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar