Watford – West Ham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Watford innehar niondeplatsen i Premier League. Plattfallet kom innan uppehållet. Från att ha befunnit sig uppe och nosat på Europaplatserna till att förlora tre raka matcher. Watford är inte tillräckligt bra för den övre tabellhalvan. Inför matchen är minst sex spelare otillgängliga och ett flertal är osäkra. Watfords viktiga Sebastian Prödl och avstängde Troy Deeney finns inte tillgängliga. Skadesituationen är tuff.

West Ham har levererat under all kritik. När man varit som sämst, har de varit fruktansvärt usla och från deras del, har det blivit en hel del av den varan så här långt. Klubben är tredjejumbo och ligger på en av de platser som leder ner i Championship. Känslan är att det kommer vända. Laget är alldeles för starkt för att vara nere i tabellens absoluta bottenskikt. Formen är helt okej med tre raka kryss på resande fot.

Jag spelar på West Ham +0,25 (Asian Handicap) till 2,11 @ bet365.

  • Match: Watford – West Ham
  • Spel: West Ham +0,25 (AH)
  • Odds: 2,11 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 17:00, 19/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar