Watford – Man City

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Watford är nykomlingar och har överraskat rejält under säsongen.”The Hornets” placerar sig på niondeplatsen med två pinnar upp till femte- och EL-plats. En stabil och jämn nivå har hållits och framförallt har man sett till att vinna de matcherna som ”ska” vinnas, mot jämnbra eller sämre motstånd. Watford skapar ganska få hörnsparkar, bara 4,4 framåt i snitt på hemmaplan.

Manchester City är som väntat uppe och fajtas om titeln; från sin tredjeplats har man tre pinnar upp till såväl ettan Arsenal som tvåan Leicester. En helt öppen toppstrid och tillsammans med den förstnämnda konkurrenten är man favoriter att kamma hem alltihop. På bortaplan tillskansar sig ”City” 7,7 hörnor och släpper till 4,2 i snitt och Watford borde vara tillräckligt starka för att kunna hålla emot att hamna i uppförsbacke tidigt i matchen, vilket lär leda till en del hörnor. När City spelade borta mot toppkonkurrenten Leicester ”vann” de hörnorna med 13-1.

  • Match: Watford – Man City 
  • Speltips: Manchester City -1,5 hörnor (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 2/1, 18.30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar