Watford – Liverpool

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Watford kommer med största sannolikhet hittas nere på den undre tabellhalvan, eventuellt i botten, när spelåret ska summeras. ”The Hornets” har dock levererat fullt acceptabla resultat i de vänskapsmatcher som spelats. Spelare och personal har varit kommit och gått i Watford under sommaren och den stora uppgiften för nytillträdde Marco Silva är att få ihop pusselbitarna. Potential finns det absolut.

Liverpool ska tampas i den övre tabellhalvan. En fjärdeplats blev det sist, ett faktum som betyder att de ska kvalspela mot Champions League. Första mötet av två mot Hoffenheim i playoffrundan spelas i början av nästa vecka. Det finns en risk att fokuset ligger där redan nu. Liverpool är klasserna bättre än Watford, men vi är precis i upptakten av säsongen och favoriter är inte sällan i fara i premiärmatcherna.

Jag spelar på Watford +1,0 (Asian Handicap) till 1,91 @ Unibet.

  • Match: Watford – Liverpool
  • Spel: Watford +1,0 (AH)
  • Odds: 1,91 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 13:30, 12/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar