Watford – Chelsea

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Watford ska absolut vara nöjda över vad dom har presterat. ”The Hornets” kom upp från Championship, var tippade i botten. Numera hittas de docm på en stabil plats precis i mitten av tabellen. Kan en plats i mittenskiktet behållas får säsongen ändå tituleras som en succé. Watford hittas faktiskt ovanför Chelsea i tabellen, men klasskillnaden är fortfarande enorm. Watford är okej, men brukar falla dit mot de bästa. Plockat två raka vinster mot halvdant motstånd, förlorade dessförinnan mot Swansea och Southampton. Formen inte i närheten av toppad.

Chelsea har under Guus Hiddink, tagit enorma kliv framåt, även om det fortfarande finns detaljer att slipa på. Det tar tid att reparera så pass stora skador som man drabbades av den första delen av spelåret. Nu är moralen upphöjd och självförtroendet likaså i Chelsea. MK Dons krossades med 5-1 på bortaplan i FA-cupen senast och dessförinnan värjdes ärkerivalen Arsenal undan på Emirates Stadium med ett mål mot noll. Inte blivit en enda torsk sedan tränarbytet – nio matcher spelade.

Jag testar raka tvåan till 2,05 @ NordicBet.

  • Match: Watford – Chelsea
  • Spel: Chelsea (2)
  • Odds: 2,05 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 3/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar