Isner – Karlovic

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Jag måste säga att det chansen för över 10,5 games i första set är större än de 57% som unibet påstår. Det absolut enda som jag inte är helt till freds med är Karlovic´s skada som gjorde att han gav upp mot Kevin Anderson i Delray Beach.

Ivo Karlovic drog sig ur Delray Beach med magsmärtor som gjorde att han inte kunde spela. Nu har han tränat i två dagar i rad och säger själv att det problemen i USA var något som plågade honom under just den dagen. Låt oss säga så här: Rafael Nadal hade spelat klart, men han är å andra sidan inte lika beroende av serven som Ivo är.

Det är två riktiga servekanoner som möts. ATP-tourens två bästa, som dessutom spelar på hardcourt. Det absolut troligaste är att detta slutar med höga setsiffror och att spelarna inte bryter varandra mer än 1 gång på 30.Det har inte blivit något break mellan spelarna sedan Memphis 2010. Därefter är de spelat fem raka set utan servegenombrott.

På Karlovic´s 10 senaste matcher har 7 slutat med över 10,5 games i första set och då har han mött betydligt bättre returtagare än John Isner – och betydligt sämre servare än John Isner.

Jag tycker att 1,75 på över 10,5 games helt enkelt är för generöst för att inte lägga in en slant.Underlaget är som sagt helt nytt. Tidigare år har Acapulco spelats på grus men inför i år la man om mattan till hard. Exakt hur snabbt det går på underlaget är svårt att säga, men jag skulle gissa på medium-fast vilket också gynnar vårt spel.

  • Match: John Isner – Ivo Karlovic
  • Spel: Över 10,5 games i första set
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 23:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar