Syrianska – Ljungskile

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ytterligare ett objekt ifrån Svenska Cupen plockas. Den här gången är spelplatsen Södertälje där vi har Ljungskile som kommer på besök. Det är ett möte mellan seriekonkurrenterna som egentligen saknar spänning med tanke på att båda lagen mer eller mindre är borta från avancemangsmöjligheterna. Känns som en jämn tillställning där oddset på bortalaget, som har mer stabilitet och harmoni för tillfället, är för högt och spelas.

Jag har varit inne på detta tidigare (framförallt i detta blogginlägg), men situationen hos Syrianska är så krisartad som den bara kan bli. Med tävlingssäsongen igång står man fortfarande utan en officiell tränare. Det verkar vara Sharbel Touma som styr och ställer vad som skall göras på träningarna. Med tanke på de väldigt dystra resultaten i fjol när man med lång tid kvar av säsongen redan var klara för nedflyttning, måste Syrianskaspelarna känna att det är allt annat än kul att tillhöra föreningen just nu.

Resultaten som man har bjudit på under försäsongen och senast i första omgången av Svenska Cupen vittnar om just detta. Det har endast blivit förluster, bland annat i träningsgenrepet mot division 1-laget Huddinge och det största fiaskot kom senast mot Torslanda som håller till i division 2, vilket var i en tävlingsmatch. Det väntar en tuff säsong för laget från Södertälje och det känns nästan som man ska vara glada om man tar en placering på den övre halvan i Superettans tabell.

Det klassiska Superettanlaget Ljungskile SK stod för en bra prestation i lagets första tävlingsmatch. Det var på Olympia mot Helsingborg som alltid är en tuff plats att komma till. Man lyckades trots det stå för en insats som gjorde matchen till en hyfsat jämn historia, där det ändå blev en förlust med ynka 1-0. Med tanke på att man har Syrianska och Torslanda kvar att möta i gruppen, tror jag att Ljungskilespelarna inte ännu har gett upp hoppet om att avancera vidare. Trots att det ser tufft ut ser man nog optimistiskt på situationen och kommer troligen lite mer motiverade till den här matchen än vad hemmalaget gör, som fortfarande har gruppens enda lag från Allsvenskan kvar att möta.

Dessutom råder det en helt annan situation i Ljungskile som kan ladda upp inför den kommande säsongen på ett stabilt vis. Tränare Tor-Arne Freidhem kan inte om annat intala sin spelartrupp att detta är bra matcher att få upp formen i inför Superettan 2014. Under vintern har man fått ett intressant tillskott i den förra IFK Göteborgspelaren Hannes Stiller som kommer stå för ett antal mål den kommande säsongen. Förhoppningsvis kan den fysiska och målfarliga anfallaren sätta skräck i Syrianskaförsvaret redan under söndagen.
Spelar på att Ljungskile drar det längsta strået i en match som annars känns som en jämn historia, men där oddset på bortalaget ligger för högt med tanke på den rådande situationen hos Syrianska.

  • Match: Syrianska – Ljungskile
  • Spel: Ljungskile (2)
  • Odds: 3,50 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 9/3, 16:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar