Yeovil – Barnsley

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Mycket viktiga poäng står på spel i denna match då båda lagen ligger på 32 poäng under strecket och ingen kommer att ge sig i första taget. Lagen har varit inblandade i målrika historier senaste tiden och jag tror att det kan bli något liknande i denna match.

Yeovil kunde ha stått för en riktigt stor skräll i senaste matchen när man hade ledningen med 1-0 borta mot Leicester innan man släppte in 1-1 målet i den 92 minuten och det blev en lite skräll istället då man ändå fick med sig poäng. Yeovil som är utan vinst på dom fem senaste och har 0-3-2. I tabellen ligger man på 22:a platsen på lika många poäng som dagens motståndare men med bättre målskillnad. Det ser tyvärr tufft ut att man ska lyckas vända detta och ta sig över strecket. Hemma denna säsong har man 4-5-10 med 15/21 i mål. Ruben Palazuelos saknas förmodligen i denna match.

Barnsley tog en mycket viktig seger i senaste matchen när man stod för en riktigt bra insats borta mot Reading och vann med 3-1. Barnsley som också ligger risigt till i tabellen på 23:e platsen med lika många poäng som Yeovil. Alla tre lagen under strecket står på 32 poäng och detta är en mycket viktig match. 2-0-3 på dom fem senaste och borta denna säsong har man spelat 2-4-12 med 14/33 i mål. Man ligger ju helt klart där man ligger av en anledning och det kan tyvärr vara så att man vaknat lite försent. Jim O’Brien saknas samtidigt som Martin Cranie är osäker till spel. Peter Ramage blir borta ett tag till.

Båda lagen är i stort behov av poäng för att kunna rädda denna säsong, problemet är att Charlton som ligger precis ovanför strecket med 3 poäng tillgodo dessutom har spelat 3 matcher mindre vilket ger dom ett klart försprång. Oavsett läget så kommer det laget som vinner denna match ha en klar fördel i den fortsatta kampen om att ta sig ovanför strecket. Yeovil har trots uteblivna resultat gjort en hel del mål i sina senaste matcher och snittat 2 mål i varje match, därtill har man även släppt in en del. Barnsley kan göra mål dom också, 3 mål i senaste matchen mot tufft motstånd i form av Reading, man släpper också in en hel del mål precis som Yeovil. Formen talar för Barnsley i denna match och man kommer inte att ge sig utan en fight, Yeovil borde vara nära en vinst och det känns som om detta kan sluta lite hur som helst, dock måste båda lagen ligga på för att kunna vinna och få med sig dom viktiga poängen, över 2.5 känns värt att testas i denna match som jag tror kommer att bjuda på en hel del öppna ytor.

  • Match: Yeovil – Barnsley
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.95 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 29/3 16:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar