Vesely – Melzer

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kvartsfinalerna i Dusseldorf drar igång idag och att den formstarke Melzer är här är inte så värst otippat, inte heller att Vesely är där då han bara har mött formsvaga spelare som inte hanterar underlaget bra.

Jiri Vesely ifrån Tjeckien är ett av dom stora framtidsnamnen på touren, han är en otroligt teknisk spelare och brukar prestera bra på gruset. Däremot så tycker jag inte att han har haft samma form på senaste som han hade tidigare i år. Han spelade förra veckan en challenger turnering i Frankrike och då såg det riktigt illa ut då han mötte t ex Polansky som är en medelmåtta på Challenger touren, han hade stora problem i sin egna serve och kunde lika gärna ha förlorat den matchen trots att han vann i två raka set. Han hade otroligt svårt att breaka Davydenko igår trots många vunna bollar i Nikolay’s serve och att ha svårt att breaka emot en totalt formsvag Davydenko som är påväg att halka ur top 100 för första gången sedan 2002.

Jurgen Melzer ifrån Österrike har kommit tillbaka från en skada med form besked. Han har spelat en otroligt bra grus tennis här på slutet och det är nog ingen som vill ha honom i första omgången av Franska Öppna. Han vann över Isner förra veckan övertygande och vann över Cilic på ett starkt sätt, pressade även Murray som var nära att vinna över Nadal i semifinalen av Rom’s Masters turnering. Melzer har även spelat bra i veckan och alla matcher är otroligt viktiga för honom då han har mycket poäng att hämta då han har missat mycket av säsongsinledningen och denna matchen skall han ses med stor chans att vinna.

Spelar Melzer som han har gjort nu den senaste veckan så ska han vinna denna matchen då Vesely har stora problem med att avgöra matcher och Melzer har spelat topp tennis.

  • Matchen: Vesely – Melzer
  • Speltips: Melzer att vinna matchen
  • Odds: 1.80 @ Pinnacle Sports
  • Units: 3/5
  • Spelstopp: 12.00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar