Montanes – Gulbis

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nu när vi är såpass djupt i Nice att Roland Garros är kört så tror jag att Gulbis lägger in en till växel i sitt spel. Han ställs mot Albert Montanes som har haft det svårt och speciellt mot Gulbis.

Ernests Gulbis från Lettland har haft lite problem på slutet men nu kommer han gå för detta i Nice och har svårt att tro att han kommer se sig slagen mot Montanes. För att Montanes har endast vunnit 1 av 3 på grus, det var 2007 sedan har Gulbis vunnit med 7-5 6-1 i båda mötena, den senaste var i Barcelona där han tog sig förbi enkelt. Gulbis har tappat en del set på slutet men har reparerat detta enkelt i dem två kommande seten och har täckt linan de flesta gångerna, 7 av 11 matcher denna grussäsong så har han täckt linan -3. Samtidigt som Montanes inte har visat någon jätteform och har haft det lite knackigt också dem senaste veckorna.

  • Match: Montanes – Gulbis
  • Spel: Gulbis -3
  • Odds: 1,76 @ Pinnacle Sports
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 14:30

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar