Gulbis – Djokovic

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Gulbis har inget bra facit mot världstvåan Novak ”Nole” Djokovic med 1-4 och det är förluster med stor marginal. Kanske går jag i ”Djoko-fällan” igen men Gulbis har spelat helt fantastiskt och servarna är till perfektion. Funkar serven som den gjort hittills och han håller nerverna mot Djokovic så tror jag att han kan hålla sig nära serben och tom knycka ett set. Letten Ernests Gulbis körde fullständigt över Thomas Berdych i kvarten – imponerande! Djoko har imponerat hittills och bara tappat ETT set och det var mot kroaten Cilic, en match som jag själv såg på plats i Paris. Vi kör ett litet chansspel att Gulbis tar ett set idag till 3.55 hos Betsson.

  • Match: Gulbis – Djokovic
  • Spel: Gulbis att ta ett set
  • Odds: 3,55 @ Betsson
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 11:00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar