Djokovic – Maurer

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Novak Djokovic visade prov på fullständig koncentration direkt i första omgången. Nu tror att han fortsätter på den inslagna vägen i matchen mot Andreas Haider-Maurer. Novak Djokovic inledde US Open på ett strålande sätt. I första omgången slog han nämligen Joao Souza med klara 6-1, 6-1, 6-1 efter att ha varit så där överlägsen som bara Novak Djokovic kan vara. Det råder ingen tvekan om att serben går in med hundra procent koncentration direkt i turneringen, något som förmodligen behövs efter de senaste veckornas finalförluster mot Andy Murray och Roger Federer.

En revanschlusten och hungrig Novak Djokovic är en om möjligt ännu bättre tennisspelare än en vanlig Novak Djokovic. Nästa man för rakning är österrikaren Andreas Haider Maurer, som i den första omgången slog Vasek Pospisil i en svängig femsetare. Det är faktiskt en ganska bra skalp av 28-åringen. Nu ser det dock betydligt tuffare ut och vi tror att Novak Djokovic kommer att göra processen kort med ännu en motståndare.Vår tanke var ursprungligen att gå på ett vanligt handikappspel, men då linan ligger på höga 10,5 game väljer vi att rikta blickarna mot ett lite annat håll. Känslan är att österrikaren kan ha en god möjlighet att faktiskt stå emot ganska hyfsat i inledningen av matchen, för att under matchens gång tappa mer och mer i takt med att energin tryter.

Efter ett lite längre första set, där vi tror att österrikaren kan hålla sin serve ganska länge, tror vi att det blir ketshupeffekten i andra set. Då blir Novak Djokovic helt enkelt för stark och då orkar inte Andreas Haider-Maurer stå emot längre. Därför spelar vi under 8,5 game i andra set till 1,83 gånger pengarna hos ComeOn. Vi har sett det många gånger förr och vi kan få se det igen – att en sämre spelare kämpar i ett första set och faktiskt är med ganska länge, för att sedan tappa totalt i andra set. 6-2, 6-1 och 6-0 är alla troliga resultat i det andra setet.

  • Match: Luton Town – Leyton Orient
  • Spel: Under 8,5 game i andra set
  • Odds: 1,83 @ ComeOn
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 23:55 , 2/9

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar